• Úvod
  • Blog
  • Školení Google analytics a Brand building v Plzni

Školení Google analytics a Brand building v Plzni

Na konec zimy jsme připravili několik zajímavých kurzů, které by vám neměly uniknout. Oproti předchozím kurzům jsme se pustili trochu do jiných témat a přivezeme ty nejlepší, co v Česku známe.

V loňském roce jsme se zaměřili především na front-end, který jsme s Martinem Michálkem probrali ze všech stran. Letos se spíše než na technická témata pustíme do budování značek, vyhodnocování obchodní úspěšnosti, propagace a obecně zlepšování webů.

Brand building - 5. 3. 2014 Plzeň

Mindless

Karel "mindless" Novotný o svém školení píše:
Branduilding teď frčí, kdekdo to teď řeší. Ale co to vlastně je? Jak fungují velké značky? K čemu je to nám malým značkám dobré? Přijďte si hrát, cvičit a bavit se. A třeba i tu vaši značku pokopneme tak, jako už desítky jiných.

Více o kurzu »

Školení Google analytics - 13. 3. 2014 Plzeň

Jan Tichý

Honza Tichý o svém školené píše:
Online kampaně, optimalizace pro vyhledávače nebo třeba rozvoj webu se dají bez opory v datech dělat jenom velice obtížně. A když už někdo třeba Google Analytics používá, většinou opomíjí důležité reporty a i ty základní metriky interpretuje chybně. Mé školení si klade za cíl naučit účastníky dívat se na správné statistiky, správně jim rozumět a obecně začít nad daty cíleně přemýšlet.

Více o kurzu »

Školení na Naučmese.cz

Protože nás školit baví a chceme pomoci co nejvíce lidem, pořádá Petr Bechyně na serveru Naučmese.cz kurz „5 otázek, když plánujete web“, který má po několika prvních termínech velmi pozitivní ohlasy. Kurz se pořádá v Plzni a v Praze.

Co plánujeme dále?

Na konec května máme naplánované školení, které bude opravdovým vrcholem jarní sezony plzeňského webdesignu. Včas vás o něm budeme informovat.

Novinky emailem

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru do vaší emailové schránky a získejte informační náskok.

↑ nahoru