Webstory academy - vítejte

Přečtěte si, jaký byl první termín Webstory academy a co na něj říkali účastníci.

Věc, která se na začátku léta zdála jako zajímavý nápad se 24. 9. 2014 zhmotnila v první díl Webstory academy. Jedná se o vzdělávací akci určenou především pro majitele a provozovatele internetových stránek, kde během jednoho dne proběhnou dva užitečné kurzy.

Na prvním Pražském termínu se sešla pestrá směsice 17 účastníků. Mezi kterými byly lidé z korporací, mediálních agentur, zástupce prvoligového fotbalu a freelanceři.
Během dopoledne jsme na kurzu „Vybudujte úspěšný firemní web" společně probrali na co si dát pozor při výběru dodavatele, jak navrhnout, postavit, provozovat a propagovat úspěšný web. Vše z pohledu zadavatele takového webu.

Po obědě jsme se pustili do druhé části Webstory academy, což byl kurz „Ovládněte Google analytics". Kde jsme si vysvětlili základní pojmy z webové analytiky, ukázali jak Google analytics nastavit a následně prošli všechny důležité reporty. Podívali se na měření kampaní, vyhodnocování úspěšnosti elektronického obchodu a měření událostí.

Aktuální termíny Webstory academy sleduje na http://academy.webstory.cz

 

 https://beta.grizly.cz/grizly-jahody-lyofilizovane-xxl-125-g?link=PB-test


Pěkné shrnutí tématu. Postupně od základu až po marketing a provoz webu. Myslím, že si zde našli užitečné informace zadavatelé prezentací, i jejich tvůrci.

Radek Svoboda

Kurz byl probrál pěkně od základu až po všechny detaily. Naše společnost již web má, ale některé části z kurzu jako např. nejčastější chyby určitě využijeme v praxi.

Petr Kadaník

Po absolvování kurzu mam velmi dobrou představu, jaké jsou moznosti práce s Google analytics. Prezentace byla velmi zajímavá a praktická.

Marika Mikešová

Perfektní průvodce světem Google analytics. Myslím, že víc do půldne nacpat ani nejde.

Martin Vávra


Novinky emailem

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru do vaší emailové schránky a získejte informační náskok.

↑ nahoru